IPA / Jouluolut / Uncategorized

Päivä 361: Hoppy Christmas – Brewdog

006

Brewdog kohtasi väsyneen espanjalaisen Nemon!

 

Alk. 7,2% Kantavierre 16,5 °P

 

Jouluolutviikko on tullut päätökseensä. Huomenna alkaa taas arki ja tämän vuoden viimeinen viikko. Viimeisellä viikolla on blogissa luvassa yhteenveto vuodesta 2015. Paljastamme, mitkä ovat olleet mielenpainuvimmat oluet ja parhaimmat olutravintolat sekä tietenkin vuoden yllättäjät. Niitä odotellessa on hyvä nauttia Panimokoiran Hoppy Christmas Festive IPA. Mieleni onkin jo tehnyt pidempään tujumpaa IPAa ja nyt taas sellaisen saan korkata.

Brewdog – panimo ei enää esittelyjä kaipaile. Se on varmasti tullut tutuksi kaikille blogimme lukijoille. Siispä enemmittä höpinöittä olutta maistelemaan.

Hoppy Christmas olut on makean hedelmäinen. Suorastaan hedelmäpommi, jossa maistuu trooppiset hedelmät. Sitrusta ei ole niin voimakkaasti kuin yleensä ipoissa. Olut on jouluisan makea ja se tuo mieleeni väistämättä luumukeiton. Jälkimaussa on pihkaisaa hunajaa ja yrttejä. Väriltään olut on kuparin ruskea, hieman vaaleahko tavalliseksi jouluolueksi. Vaahto säilyy kauniina hötönä koko nautinnon ajan. Vahvaolut, jossa ei alkoholi kuitenkaan maistu liiaksi.

Pisteet 83/100 Olut on hyvä. Trooppinen jouluolut.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s